Инфо

18. април 2024.18. апр 2024.
В. Матић (фото: Глас Подриња - Ј. Р.)

В. Матић (фото: Глас Подриња - Ј. Р.)

Матић: У финалу нека буде бољи

Полуфинале Металопластике Еликсир против Партизана претходне сезоне, уз два неизвесна дуела, обележиле су и дискутабилне одлуке арбитара које су посебно важне када мечеве одлучује једна лопта. У Металопластици верују да у новом полуфиналу неће бити ничег сличног.

-Партизан има велику снагу на тај начин, уз изузетан квалитет играча. Ипак, надам се да сада неће нико имати осећај неправде када серија буде окончана. Трудим се да личним примером и указивањем играчима утичем да ми будемо коректни, прави спортисти, да наше понашање буде пример спортског опхођења према свакоме. Надам се да ће и то неко умети да цени и уважи - рекао је тренер Владан Матић.

Заједнички до циља (фото: Љ. М.)


Партизан и Металопластика су недавно одиграли меч у којем је домаћин славио у Београду, али дуели који следе биће другачији, јер већ у том дуелу Металопластика је наступила у комбинованом саставу, док је Партизану победа била кључна у борби за треће место.

-Могли смо и у том мечу да победимо. Пропустили смо своје прилике у неколико наврата, направили техничке грешке и омогућили им да освоје два бода. Полуфинална серија је нешто потпуно другачије - додао је Матић.

Први меч полуфинала плеј офа заказан је за суботу од 19 часова у хали Зорка.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa