Инфо

19. април 2024.19. апр 2024.
Фото: pixabay

Фото: pixabay

Насловне стране за петак, 19. април

Београдски дневни листови на насловним странама издања од петка, 19. априла 2024. највише пишу о одлуци власти да 2. јуна буду спојени београдски и избори у више локалних самоурпава Србије.

БЛИЦ - "Опозиција подељена: Мегдан или бојкот", о промишљању опозиције након одлуке власти да 2. јуна буду спојени београдски и локални избори широм Србије. "САД има торнадо, Србија густнадо", о метеоролошкој појави.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Београд и локал гласаће 2. јуна", о одлуци власти да 2. јуна буду спојени београдски и локални избори широм Србије. "Стоп за бракове пре 18 године", о изменама породичног закона.

ДАНАС - "Опозиција у дилеми - бојкот или гласање", о промишљању опозиције након одлуке власти да 2. јуна буду спојени београдски и локални избори широм Србије. "Лекари из времена короне најављују протест", пише лист.

НОВА - "Власт спојила изборе под истим условима, могућа нова крађа", пише лист. "Радови месецима стоје а 20.000 људи је без лекара", пише лист о Дому здравља у Железнику.

ПОЛИТИКА - "Спајање избора 2. јуна", о одлуци власти да са београдским, 2. јуна, буду спојени и избори у више локалних самоуправа Србије. "Резолуција о Сребреници нас трајно раздваја", казао је на скупу у Бањалуци председник Републике Српске Милорад Додика.

КУРИР - "Одлука" - власт прихватила све захтеве опозиције: београдски и локални избори 2. јуна, пише лист.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Удар унутар СПЦ на Порфирија", српско јединство трн у оку и појединим владикама, пише лист. Лист пише и да "убица ММА борца хоће да се преда, а да саучесник не сазна".

ИНФОРМЕР - "Бајден: Побијте све у Гази, али Иран не дирајте", председник САД дао Израелу зелено светло за напад, пише лист. "САД и Србија ће се борити за злато на ОИ", стручњаци верују у српску кошаркашку репрезентацију.

АЛО - "НАТО довлачи трупе и оружје", шта се спрема на Балкану, Алијанса појачава снаге на Косову и у Босни, пише лист.
Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa