Инфо

20. април 2024.20. апр 2024.
Pixabay

Pixabay

Насловне стране за суботу, 20. април

Београдски дневни листови на насловним странама издања за суботу, 20. април пишу о локалним изборима у Београду, о војној вежби "Вихор 2024." која је одржана на Пештеру, и о другим темама.

БЛИЦ - Предизборни водич за локалне изборе у Београду "Сви детаљи избора 2. јуна". "Војска показала најновије наоружање", о војној вежби "Вихор 2024." која је у петак одржана на Пештеру.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Изјава председника Србије Александра Вучича на војној вежби на Пештеру "Улагање у војску је улагање у слободу".

ДАНАС - Лист објављује дневничке белешке председника Странке слободе и правде Драгана Ђиласа "Власт је у проблему ако бојкотујемо изборе".

НОВА - Поводом усаглашавања ставова у опозицији око одлуке у вези изласка на београдске изборе, или њиховог бојкота "Неопходна јединствена одлука". Лист пише да је почело "упумпавање" новца фирмама које граде за изложбу "Експо" у Београду "Држава сипа милионе за градњу станова и хотела у Сурчину".

ПОЛИТИКА - Интервју са амбасадором Велике Британије Едвардом Фергусоном "Срби нису геноцидан народ". "Салве ракета и дронови камиказе на Пештеру", о војној вежби "Вихор 2024".
Агенција Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa