20. april 2024.20. apr 2024.
Pixabay

Pixabay

Naslovne strane za subotu, 20. april

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 20. april pišu o lokalnim izborima u Beogradu, o vojnoj vežbi "Vihor 2024." koja je održana na Pešteru, i o drugim temama.

BLIC - Predizborni vodič za lokalne izbore u Beogradu "Svi detalji izbora 2. juna". "Vojska pokazala najnovije naoružanje", o vojnoj vežbi "Vihor 2024." koja je u petak održana na Pešteru.

VEČERNjE NOVOSTI - Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučiča na vojnoj vežbi na Pešteru "Ulaganje u vojsku je ulaganje u slobodu".

DANAS - List objavljuje dnevničke beleške predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa "Vlast je u problemu ako bojkotujemo izbore".

NOVA - Povodom usaglašavanja stavova u opoziciji oko odluke u vezi izlaska na beogradske izbore, ili njihovog bojkota "Neophodna jedinstvena odluka". List piše da je počelo "upumpavanje" novca firmama koje grade za izložbu "Ekspo" u Beogradu "Država sipa milione za gradnju stanova i hotela u Surčinu".

POLITIKA - Intervju sa ambasadorom Velike Britanije Edvardom Fergusonom "Srbi nisu genocidan narod". "Salve raketa i dronovi kamikaze na Pešteru", o vojnoj vežbi "Vihor 2024".
Agencija Beta

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa