Инфо

21. април 2024.21. апр 2024.
Pixabay

Pixabay

Насловне стране за недељу, 21. април

Београдски дневни листови на насловним странама издања за недељу, 21. април пишу о посети помоћника америчког државног секретара за европска и евроазијска питања Џејмса О'Брајена Београду, о расколу у опозицији у вези одлуке о изласку на београдске изборе, или њиховом бојкоту, и о другим темама.

БЛИЦ - "Аутогол на само 45 дана до избора", лист наводи да је "шокантан раскол опозиције", у вези ставова да ли треба изаћи на локалне изборе у Београду, или их треба бојкотовати.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Бојкот је опозицију 'поцепао' на фронцле", о различитим одлукама у вези учешћа на локалним изборима у Београду 2. јуна, у оквиру коалиције "Србија против насиља". Изјава председника Србије Александра Вучића "Борићемо се свом снагом против насиља над Србијом!", поводом најављеног усвајања резолуције о Сребреници у Уједињеним нацијама.

ПОЛИТИКА - "Пружићемо снажан отпор у Ун и СЕ", изјава председника Србије Александра Вучића након сусрета са помоћником америчког државног секретара за европска и евроазијска питања Џејмском О'Брајаном. Интервју са сталним представником Русије у Уједињеним нацијама Василијем Небензјом "Над Балканом се надвија опасност од новог сукоба".
Агенција Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa