Инфо

24. април 2024.24. апр 2024.
Pixabay

Pixabay

Насловне стране за 24. април

Београдски дневни листови на насловним странама издања за среду, 24. април пишу о седници Савета безбедности Уједињених нација (СБ УН) о Косову, као и о опозиционим поделама у вези изласка на локалне изборе.

БЛИЦ - "Циљ је да имамо све лекове који постоје", почела највећа регионална здравствена конференција "Хелатх уп". Листе пише и да ће ове недеље војска изнети предлог о повратку регрута у касарне - "Војни рок да или не".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Одбити уцену из Брисела, јер Косовом се не тргује", Охрид званично у поглављу 35. Лист пише и да ће за празнике цене печења бити папрене, "Прасетина за празнике као злато".

ДАНАС - "Од случаја Савамала почело рушење државе", осам година од рушења великог броја објеката у београдској Херцеговачкој улици. Лист пише и како бирачи реагују на подељеност опозиције, "Вучић и власт трљају руке".

НОВА - "Турски "Кенткарт" тужио Србију суду у Вашингтону, тражи одштету од 17 милиона долара. Лист преноси став заменице председника ДС Драгане Ракић која каже да ће "Вучићев режим морати да буде побеђен под лошим условима".

ПОЛИТИКА - "Нашу земљу ће у свакпм тренутку чувати 5.000 специјалаца", интервју са генералом Миланом Мојсловићем начелником Генералштаба ВС. Лист пише и о расколу у опозицији, "Размена удараца испод стола срушила јединство".
Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa