Инфо

29. април 2024.29. апр 2024.
М. Јовановић (фото: РК МП Еликсир)

М. Јовановић (фото: РК МП Еликсир)

Седмерци вратили серију у Шабац

Партизан - Металопластика Еликсир 38:37 (32:32; 14:15).

Ко ће у финале плеј офа одлучиће меч у Шапцу. Бољим извођењем седмераца Партизан је изједначио у полуфиналној серији.

Силан је био почетак Металопластике. Стигли су момци Владе Матића до предности од шест голова 8:2 већ у 10. минуту. Успео је домаћин да се опорави и у наредних десет минута направи серију која их је приближила на гол минуса. Партизан се приближавао, али није успевао да ухвати Шапчане. Плави тим је имао, носио предност бранећи је успешно.

М. Дакић (фото: РК Металопластика Еликсир)


Као и на старту првог, у првих десет минута другог полувремена Металопластика Еликсир прави нову серију и долази до нова три гола вишка у неколико наврата. Треннер домаћих је тајм аутом зауставио пад своје екипе, успели су да се поврате и дођу домаћи до изјендачења, а потом и првог вођства у 48. минуту. Иако је у том тренутку деловало да је моментум на страни Партизана, имала је Металопластика своје адуте да поврате равнотежу и најави неизвестан финиш. Следи клацкалица у којој воде једни или други.

Шутери код обе екипе су имали вечерас решења за голмане. Нису чувари мреже имали своје вече у већем делу дуела. У кључним тренуцима два гола постиже Домагој Алиловић уводећи свој тим у последњи минут уз минималну предност. Поповић доноси поравнање 15 секунди пре краја. Меч је отишао у пенал лутрију.

Ни након пет серија није било победника, уследила је серија за серију. Више среће имао је Партизан и серија се враћа у Шабац на меч одлуке. Утакмица ће бити одиграна у четвртак, 2. маја.
Д. Б.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa