Инфо

12. јун 2024.12. јун 2024.
Насловне стране за среду, 12. јун

Насловне стране за среду, 12. јун

Београдски дневни листови на насловним странама издања од среде, 12. јуна пишу о предстојећем Европском првенству у фудбалу, политичким дешавањима у Србији и другим темама.

БЛИЦ - "Бастаћ бира: Са СНС или опозицијом", о формирању власти у београдској општини Стари град. "Тестови у сефу и под камерама", о чувању задатака за малу матуру.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист пише о предстојећем Европском првенству у фудбалу, у тексту под насловом: "Орлови летите високо". "Паковање од 200 грама скупље за 40 динара", о новој цени кафе.

ДАНАС - "Критика или тапшање власти по рамену", о прелиминарном извештају мисије ОДХИР о јунским изборима. "На делу обрачун струја у СНС-у", пише лист.

ИНФОРМЕР - "Ауто-пут до Црне Горе готов за четири године" о изградњи нове саобраћајнице. "Бајден наоружао и украјинске нацисте" о одлуци председника САД да укине забрану испоруке оружја.

КУРИР - "Узгајање паса доноси велику зараду" о новом уносном бизнису. Лист преноси изјаву селектора репрезентације Србије "Пикси: Нека нас нација бодри, нећемо разочарати".

НОВА - "Гањају нас као робове", о штрајку радника у фабрици "Јура" у Лесковцу. "Пикси зна тим за Енглезе", о наступу репрезентације Србије на Европском првенству.

ПОЛИТИКА - "На малу матуру без треме", пише лист. "Даћемо све од себе да учинимо нацију поносним", рекао је селектор фудбалера Србије Драган Стојковић, уочи Европског првенства.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Где то пише да РС нема имовину?" лист преноси одговор председника Србије Александра Вучића америчком амбасадору у Сарајеву.

АЛО - "Вучић након удара на Српски сабор матирао Амере једним питањем: Где то пише", о одговору предесдника Србије америчком амбасадору у БиХ.
Бета

Најновији број

11. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa