Инфо

21. септембар 2018.21. сеп 2018.
Штанд Градске управе на Шабачком вашару

Штанд Градске управе на Шабачком вашару

Како би Шапчанима олакшала уписивање у списак за непосредно изјашњавање Градска управа града Шапца поставила је штанд на Шабачком вашару на ком се грађани могу информисати о процесу непосредног изјашњавања у свих 60 месних заједница и уписати у списак учесника.
У среду су штанд посетили градоначелник Шапца Небојша Зеленовић и Јелена Топаловић Петровић, помоћница градоначелника Шапца за укључивање грађана и разговарали са посетиоцима и грађанима који су се уписивали у списак и информиали о предстојећим референдумима.
Јелена Топаловић Петровић рекла је да су службеници Градске управе града Шапца свакога дана на штанду са обрасцима и изјавама које грађани треба да попуне како би постали учесници у поступку непосредног изјашњавања.
-Позивам суграђане да искористе прилику да када крену на вашар који ће многи посетити наредних дана, да се упишу у списак. Могу се уписати на градском штанду на вашару уместо одласка у просторије Градске управе или месне канцеларије. Важно је да се грађани упишу у списак учесника, јер на тај начин могу да предлажу пројекта који ће улепшати место у ком живе и да гласају за њих, истакла је помоћница градоначелника Шапца.
http://sabac.rs/aktuelnosti/

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa