Инфо

22. септембар 2018.22. сеп 2018.
Сутра јутро свеже, дан углавном сунчан

Сутра јутро свеже, дан углавном сунчан

У Србији ће сутра ујутро бити умерено облачно и свежије у односу на претходне дане а у току дана претежно сунчано и топло, саопштио је данас Републилчки хидрометеоролошки завод.
Дуваће слаб и умерен ветар, на истоку Србије још ујутро и пре подне јак, северозападни, средином дана у слабљењу и скретању на јужни и југоисточни.
У Србији ће у понедељак бити наоблачење с кишом, падом температуре, јаким и олујним северозападним ветром који ће се са севера брзо премештати на југ Србије. Увече и у току ноћи ће бити делимично разведравање.
У уторак и среду биће претежно сунчано и осетно хладније са јутарњим мразем на планинама, а слаб приземни мраз могућ је понегде и у пределима нижим од 500 метара, нарочито у среду, након слабљења северозападног ветра.
У четвртак и петак биће јутра хладна са маглом, дању претежно сунчано и постепено топлије. У суботу се очекује пролазно наоблачење с краткотрајном кишом уз нови пад температуре.

Биометеоролошка прогноза за Србију за недељу, 23. септембар:

Очекивано погоршање биометеоролошких прилика за хронично оболеле. Опрез се саветује астматичарима током преподнева, а реуматичарима и срчаним болесницима у послеподневним сатима. Код осетлјивих особа су могући главоболја и раздражлјивост као метеоропатске реакције.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa