Инфо

18. октобар 2018.18. окт 2018.
ПОЗИВ ЗА ОБУКУ:Знањем до посла

ПОЗИВ ЗА ОБУКУ:Знањем до посла

Савет за родну равноправност града Шапца реализује пројекат ,,Знањем до посла-развојна шанса за жене из вулнерабилних група” који је одобрен од стране Агенције Уједињених нација за родну равноправност и оснаживање жена (UN WOMEN), а подржан од стране Европске уније и Координационог тела за родну равноправност Владе Републике Србије.
Пројекат подразумева спровођење бесплатних обука за незапослене жене, како би се повећале њихове компетенције на тржишту раду, приближиле могућности за покретање сопственог бизниса, дале смернице за рекламирање и пласирање роба и услуга.
Позивају се незапослене жене и девојке да узму учешће на петодневним обукама које ћебити организоване у периоду 25.10. до 29.10.2018. године у Шапцу, а за полазнице које нису са територије града биће обезбеђени путни трошкови.
Пријавни образац за учешће на обукама може се преузети са сајта града Шапца www.sabac.rs и у канцеларији број 24 на I спрату у Градској управи града Шапца, ул. Господар Јевремова бр.6.
Рок за подношење пријава је понедељак 22.10.2018. године до 10 часова.
За додатне информације, контакт телефон је 015/364-118 и мејл адреса savetzarodnuravnopravnost@sabac.org

Овај пројекат је подржан од стране Агенције Уједињених нација за родну равноправност и оснаживање жена у Србији (UN Women) у оквиру пројекта “Кључни кораци ка родној равноправности”, који финансира Европска унија.
Савет за родну равноправност града Шапца

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa