Инфо

11. новембар 2018.11. нов 2018.
СзС: Виши суд пресудио да Вучићевић плати 100.000 динара Ђиласу за повреду угледа и части

СзС: Виши суд пресудио да Вучићевић плати 100.000 динара Ђиласу за повреду угледа и части

БЕОГРАД, 11. новембра 2018. (Бета) - Виши суд у Београду донео је пресуду да Драган Ј. Вучићевић и Инсајдер тим д.о.о, уредник и издавач Информера, на име повреде угледа и части исплате Драгану Ђиласу, председавајућем Савеза за Србију (СзС), накнаду од 100.000 динара са трошковима судског поступка, саопштио је данас СзС.

Тужба је против Вучићевића поднета јер је 20. октобра прошле године на страницама Информера објављено "отворено писмо" власника ТВ Пинк Жељка Митровића, у којем се на најгнуснији начин, изношењем неистина, клевета и погрдних речи, вредја Драган Дјилас, наведено је у саопштењу.

"Упркос процесима које је Информер, као и други таблоидни медији, већ губио пред судом, то није одвратило његовог уредника Драгана Ј. Вучићевића од ове прљаве праксе, већ напротив – још више је интензивирао дезинформисање јавности клеветањем и увредама на рачун Драгана Ђиласа. Како би бар неке користи било од језика мржње који власт свакодневно демонстрира и подстиче преко оваквих таблоида, Дјилас ће новац и од ове накнаде, као и у ранијим случајевима, уплатити у хуманитарне сврхе", пише у саопштењу.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa