Инфо

23. новембар 2018.23. нов 2018.
Дерби за Николу!

Дерби за Николу!

Шабачке ватерполисте сутра очекује меч 6. кола Регионалне А1 лиге. У Шабац долази некадашњи шампион Европе, которски "Приморац". Иако је реч о јаком ривалу, победа је циљ, заједнички су истакли тренер Миодраг Мировић и играч Никола Марковић, на редовној конференцији за медије.
-Тим састављен од искусних, квалитетних и проверених играча. Лоше су почели, али су се вратили сјајним играма у последња два кола и препустио бих им улогу фаворита. Наравно, то не мења наш циљ. Напредују и они и ми, те верујем да нас очекује тежак и занимљив меч, верујем пред пуним трибинама - рекао је Мировић.
-Школа "Приморца" је један од најбољих на свету и ма какве проблеме да имају, увек имају базу из које створе респектабилну основу коју надограде добрим појачањима. Надам се пуним трибинама, сјајној атмосфери као и увек, а када је тако, пружамо и више од максимума - додаје Марковић.
Меч стартује од 20 сати, а овај дерби има и димензију хуманости. Сав приход од улазница, као и добровољни прилог намењени су Николи Стакићу из Мачванског Прњавора.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa