Инфо

10. децембар 2018.10. дец 2018.
Уручено признање Мињи Богавац

Уручено признање Мињи Богавац

Директорки Шабачког позоришта вечерас је свечано уручено признање "Добар пример новог оптимизма", која се традиционално додељује на Међународни дан људских права. Награду је уручио редитељ Стеван Филиповић. Иако је првобитно замишљено да награду уручи прошлогодишњи добитник Предраг Кораксић Коракс, због здравствених проблема, није могао да дође.
-Вечерашња свечаност и све што сте припремили, као изненађење, први пут ми је довело до суза у овом позоришту, наравно радосница. Ово је награда за све нас, за све из покрета "Нови оптимизам", целу екипу филма "Поред мене", све из Шабачког позоришта. Стварно ми је его порастао и зато могу да вам поручим да ме слободно зауставите уколико ме ово признање промени, уколико не будем чврсто на земљи. Хвала вам свима, дивно вече - рекла је Миња Богавац, вршилац дужности директора Шабачког позоришта.
Ово је била 14. додела награде "Добар пример новог оптимизма", а Миња Богавац ј први женски лауреат после Мирјане Карановић.
Признање је додељено пре извођења представе "Смрт фашизму - о рибарима и слободи" за коју режију потписује управо Миња Богавац.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa