Инфо

27. децембар 2018.27. дец 2018.
Најважнија одлука о буџету

Најважнија одлука о буџету

Годишња конференција за медије посвећена раду градске Скупштине током 2018. године, одржана је данас у Градској кући.Поред председника Скупштине града Шапца, Немање Пајића, новинарима су се обратили и Продан Панић, заменик председника и Златко Ранковић, секретар.
-Усвајање буџета града је увек најважнија одлука коју градски парламент усваја, јер је од најваћег значаја за рад свих градских служби. Ми смо и ове године буџет за наредну усвојили у складу са законом, пре 20. децембра, што није случај у свим скупштинама у Србији. Осим ове, донели смо низ других изузетно важних одлука – од повраћаја пореза на имовину градским месним заједницама, чиме су становници града изједначени у правима са житељима шабачких села, преко проширења слободне зоне, која је једна од најбољих у региону, према оценама релевантних институција, до промена планских и урбанистичких докумената. Одборници су усвојили и ребаланс буџета – донели смо одлуке о куповини имовине “Зорка стандарда”, као и о учешћу у поступку продаје имовине “Зорка холдинга- истакао је измеђуосталог председник Скупштине града Шапца. Немања Пајић.
Током 2018. године градски парламент је заседао девет пута, односно одржано је 6 редовних, две хитне и једна свечана седница.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa