Инфо

14. јануар 2019.14. јан 2019.
Данас облачно са падавинама

Данас облачно са падавинама

У Србији ће данас бити умерено до потпуно облачно, са мешовитим падавинима, кишом и снегом, а касније ће доћи до делимичног разведравања, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод и упозорио на могућност ледене кише ујутро у централним и источним крајевима.
Дуваће умерен, повремено јак ветар, северозападни. Најнижа температура у већини места кретаће се од нула до четири степена, на истоку и југу од минус осам до минус четири, а највиша дневна од један до осам степени Целзијуса.
У Београду ће данас бити умерено до потпуно облачно ујутро и пре подне са кишом, затим се очекује престанак падавина и постепено разведравање. Током дана наставиће се топљење снежног покривача.
Дуваће умерен југозападни ветар, пре подне у скретању на северозапад, повремено јак. Најнижа температура кретаће се од нула до четири, а највиша дневна око осам степени Целзијуса.
Услед очекиваних биометеоролошких прилика кардиоваскуларним болесницима и особама са респираторним обољењима саветује се опрез. Променљиво расположење, болови у костима и поремећај сна могући су код метеоропата.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa