Инфо

1. фебруар 2019.1. феб 2019.
Протест у Крушевцу: Борба неће бити кратка, видјаћемо се на трговима

Протест у Крушевцу: Борба неће бити кратка, видјаћемо се на трговима


КРУШЕВАЦ, 1. фебруара 2019. (Бета) - На протесту "1 од пет милона" у Крушевцу глумац Бранислав Лечић вечерас је поручио да хадјучка дружина на власти ускраћује право на живот градјанима који морају сами да се томе одупру јер им неће помоћи ни Русија ни Америка, али и да не може да верује да опет мора да се иде на тргове са мегафоном, пиштаљкама и бубњевима.

"Не могу да верујем да после толико година од 1991. године још морамо да идемо по трговима и да говоримо људима да су људи, да не сме да буде никога ко ће утерати страх човеку, народу, спречити га да мисли својом главом, да се бори за свој интерес. Србија пропада јер нема нормалног ситема и конкуренције, зато што је све лажно, зато што можеш да успеш једино ако си њихов" рекао је Лечић.

Напоменуо је да у овом протесту нема никаквих политичких интрига, да је то градјански бунт слободарског духа народа и да ће сигурно победити.

Он је поручио градјанима да ова борба неће трајати кратко већ јако дуго и да буду спремни да стално видјају, али да се мора победити јер то "питање наше егзистенције и не само наше већ и наше деце".

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa