Инфо

18. фебруар 2019.18. феб 2019.
Шапчани слободно и по својој вољи изражавају протест
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГРАДОНАЧЕЛНИКА ШАПЦА:

Шапчани слободно и по својој вољи изражавају протест

Поводом изјаве министра унутрашњих послова Небојше Стефановића да су запослени у управи града Шапца били изложени притисцима да се појаве на протесту “ Један од пет милиона”, градоначелник Шапца Небојша Зеленовић огласио се саопштењем:
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изнео је безочну лаж саопштивши да су запослени у управи града Шапца принуђени да учествују у шабачким протестним шетњама “Један од пет милиона”.

Свако, од више хиљада шетача у Шапцу, је слободно и по својој вољи исказао протест против Вучићеве диктатуре.

За разлику од људи који грађански храбро поручују Вучићу да желе да живе у нормалној држави, власт је у 56 аутобуса довезла посетиоце свог митинга, који је одржан у четвртак у Шапцу.

Позивам министра да ме обавести о сваком појединачном случају било ког грађанина, који је запослен у управи града Шапца, а који је био изложен било каквом притиску да учествује у протестним шетњама "Један од пет милиона". Са друге стране, потпуно сам сигуран да ће врло брзо доћи време када ће многи који учествују у митинзима режима поделити са јавношћу и надлежним институцијама невоље којима су изложени да би против своје воље били укључени у жалосни политички перформанс СНС-а и њеног председника Александра Вучића.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa