Инфо

21. фебруар 2019.21. феб 2019.
У Србији сутра умерено облачно време, температура до 15 степени

У Србији сутра умерено облачно време, температура до 15 степени

(Бета) - У Србији ће данас бити мало и умерено облачно време, увече се на северу, а током ноћи и у осталим крајевима очекује јаче наоблачење с кишом, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод (РХМЗ).

Дуваће слаб и умерен ветар, пре подне на истоку и јак. Јутарња температура биће од минус један до пет степени, највиша дневна од 11 до 15 степени.

У Београду ће бити мало и умерено облачно и суво време, уз јаче наоблачење с кишом током ноћи. Дуваће слаб и умерен ветар. Јутарња температура од један до четири степена, највиша дневна око 12 степени.

У Србији ће у петак бити облачно, хладније и ветровито време, местимично с кишом, на планинама са снегом. Крајем дана и увече киша ће прећи у снег понегде и у нижим пределима централне и јужне Србије, док се на северу очекује престанак падавина и постепено разведравање.

У суботу ће бити ветровито време, уз слаб и умерен мраз ујутру. Током дана ће на северу и западу бити претежно сунчано време, у осталим крајевима умерено до потпуно облачно, местимично са снегом, уз формирање мањег снежног покривача. Крајем дана престанак падавина и слабљење ветра.

У недељу ће јутро бити хладно са слабим и умереним мразем, пре подне се очекује претежно сунчано време, а после подне пролазно наоблачење понегде са кишом и снегом. Затим ће до четвртка бити променљиво облачно време са сунчаним интервалима и температуром око просечних вредности.

Најновији број

16. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa