Инфо

15. март 2019.15. мар 2019.
Победа за миран плеј аут

Победа за миран плеј аут

У Шапцу сутра гостује "Пролетер" из Новог Сада, екипа која носи епитет "најпријатнијег" изненађења Лиге и тим који је јако близу пласмана у плеј оф. Ноовсађане дочекује "Мачва" после важне победе у Бачкој Паланци. Шапчани имају шест бодова мање од сутрашњег противника и четири од прве екипе у плеј оф зони, те тријумф чува "црвено - црне" у плеј оф трци, но како је распоред у последња три кола изузетно тежак за "Мачву", потенцијални бодови сутра би, пре свега, донели мирнији плеј аут.
- Изузетно тежак меч је пред нама и изузетно важан. Ми скупљамо бодове, увек улазимо са истим амбицијама. Упознајемо госте, ценимо, али мислимо о нама. У Паланци смо показали да умемо, можемо и када имамо два играча мање на терену. Идемо на победу сваако, сваки бод је важан - истакао је Тешовић, тренер Шапчана на званичној клупској конференцији за медије.
Због картона не може рачунати на: Обровца, Тошића и Адамовића.
-Верујемо у победу. Током сезоне су Новосађани показали да припадају Супер лиги, горњем делу, али као и сви, мане имају и они, на нама је да их искористимо, надамо се уз велику подршку навијача - додао је искусни Игор Ристивојевић.
Утакмица почиње сутра (субота) у 18 часова.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa