Инфо

10. април 2019.10. апр 2019.
Насловна страна за среду, 10. април

Насловна страна за среду, 10. април

Дневни листови на насловним странама издања за среду пишу о протесту "Један од пет милиона" најављеном за 13. април, о саопштењу са заједничке седнице колегијума Војске Србије и Министарства одбране и о другим темама.

БЛИЦ - "Суд преиначио казну водји Националног строја", лист пише о одлуци Апелационог суда у Новом Саду да ослободи водју неонацистичког покрета Национални строј Горана Давидовића. "Звезда у Евролиги интерес државе", лист пише о изјави председника Црвене звезде Небојше Човића.

АЛО - Лист пише о протесту најављеном за суботу: "Спремају 'Мајдан' у Београду".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О саопштењу после заједничке седнице колегијума Војске Србије и Министарства одбране, лист пише под насловом "Државног удара овде неће бити". "У Грчку на летовање новим аутопутем", лист пише о градјевинским радовима на Коридору 10.

ДАНАС - "Камповање испред Скупштине није опција", лист пише о протестима "Један од пет милиона". "Дјилас добио пет пресуда против власти, напади и увреде не престају", лист пише о одлуци суда по којој министар финансија Синиша Мали мора да плати 150.000 динара лидеру Савеза за Србију Драгану Дјиласу због повреде угледа и части.

ИНФОРМЕР - Лист пише о доласку познатог ланца кафетерија Старбакс компаније у Србију, као и да ће назив компаније бити исписан на ћирилици.

КУРИР - "Јутка дао куму државни плац на Копаонику да прави кафану" о наводима да је бивши председник општине Брус Милутин Јеличић Јутка дао свом куму земљиште на ски-стазама. Лист пише да и о наставку серија мафијашких ликвидација у у Јоханезбургу "Убијен још једна Србин у Јужној Африци".

ПОЛИТИКА - "Вучић: Важно је да сви поштују територијални интегритет Србије", лист преноси изјаву председника Србије Александра Вучића коју је дао новинарима у Мостару. "Расписали изборе да би заузели север КиМ", о одлуци приштинских власти да распишу изборе за председника у четири општине на северу Косова.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Под насловом "Калинић тражи нагодбу" лист пише о томе да ће глумац и водитељ Милан Калинић који је учествовао у инциденти током дербија у хали "Пионир" највероватније тражити нагодбу о признању кривице.
Beta

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa