Инфо

12. април 2019.12. апр 2019.
Победа је императив

Победа је императив

Шабачка "Мачва" сутра, до 19 часова, дочекује на свом стадиону екипу "Динама" из Врања. Ово је прво плеј аут коло, односно 31. укупно.

Пред старт последњих седам кола, Шапчани имају шест бодова више од Врањанаца и прилично су сигурни у овом тренутку. Уз солидан салдо бодова, одиграће и меч више на домаћем терену. Ипак, уколико не буду сваком мечу приступили као битном у остварењу циљева, ситуација лако може да се промени на лошије, али је тренер Дарко Тешовић, уверен да се то неће догодити. Ово је истакао на званичној конференцији за медије шабачког суперлигаша.

-"Динамо" уме и позитивно и негативно да изненади ове сезоне. Мачва је одиграла два тешка меча против њих, није била успешна и сада сам уверен да имамо све што је потребно да коначно остваримо и тријумф против њих. Терен и време ће бити неповољније, али и то може да буде одговарајуће. Наше је да победама што пре и математички осигурамо опстанак, те је и сутра императив освајање три бода - додао је Тешовић.

Увереност у успех исказао је и млади првотимац Бранислав Марковић.

-Имају квалитетне појединце, имају велику жељу, увек су борбени, на граници грубости, а нису пренели много бодова у плеј аут и потребне су им победе како би опстали. Нема сумње да ће они пружити сутра и више од максимума, но ми смо квалитетнији и ако ми одиграмо на свом нивоу, не може сав њихов труд зауставити нас на путу успеха. Надам се подршци са трибина, јер нам је неопходна да што пре, сви заједно, обезбедимо и трећу сезону у елити за нашу "Мачву - позива млади везиста.

Меч је заказан за суботу, од 19 сати на стадиону Мачве.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa