Инфо

29. мај 2019.29. мај 2019.
Жељни још једног трофеја (ВК Шабац)

Жељни још једног трофеја (ВК Шабац)

Да ли сте спремни?

Ватерполо фантазија у Шапцу улази у саму завршницу, а у иначе бајковитој сезони, уз вашу помоћ, крај може бити једнако добар као и у свакој бајци, а опет реалан. Освајачи Купа Србије, најбољи тим Србије у Регионалној лиги и Супер лиги, ШАБАЦ, изборио је, први пут у историји, пласман у финале плеј офа и следи борба за титулу. Вечерас је прва "епизода" финалне серије!

Иако је ривал фаворит, иако је ЗВЕЗДА искуснија и иако је имала лакши задатак у полуфиналу, атмосфера на Градском базену и шабачки ватерполисти заједно могу до још једног чуда.

-Нека буде Звезда благи фаворит, али од доласка у Шабац атмосфера на трибинама је буквално утицала да играм преко својих могућности, то је нешто што нисам доживео до сада и када је тако уверен сам да можемо победити и последњег ривала ове сезоне. Титулу желимо и ми и они, предност домаћег терена је наша, а када је Шабац у питању, то значи много - рекао је Никола Лукић, првотимац Шапчана и бек који брани титулу коју је освојио са "Партизаном" претходне сезоне.

Већ је историја исписана, ове и претходниох сезона у Шапцу, али има још једна непопуњена страна у ово позно пролеће. Неке утакмице се не смеју пропустити, сувише су важне. Постављене су монтажне трибине и све је спремно. Спремите се и ви!

Среда, 20:30. Градски базен!

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa