Инфо

6. јун 2019.6. јун 2019.
Народна странка: Летећи циркус Александра Вучића у Шапцу

Народна странка: Летећи циркус Александра Вучића у Шапцу

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

"ВИШЕ ОД ИГРЕ”

Сви ми, грађани Шапца сведоци смо једне бесрамне, примитивне и агресивне кампање Летећег циркуса Александра Вучића у нашем граду. И све веће нервозе, фрустрације и насилничког понашања режима који води ову државу и друштво у отворену диктатуру и фашизам.
Наш град, нажалост, није остао поштеђен налета фашизма које шири председник Републике и његова странка. Напротив. Последњи и вероватно најодвратнији испад десио се на Шабачком базену, на финалоној утакмици првенства Србије у ватерполу. Група припадника фашистичких фаланги диктатора Александра Вучића уведена је, без улазница на базен у Шапцу и то од стране оних који треба да се брину о реду и миру у овој држави. Да су ту да се баве дисциплиновањем неподобног града, а не оним што се дешавало у базену било је јасно и по саставу и по скандирању ове групе наводних навијача. Да покажу шта чека и неподобни Шабац, а и друге градове који се одупру диктатури великог вође, нисмо чекали дуго. Ова група хулигана напала је грађане који су се налазили на трибини изнад њих, међу којима је било и мале деце. Неколико наших суграђана брутално је претучено. А онда су они који су били нападнути и претучени, који су дошли са својом децом да гледају ватерполо, избачени напоље, а неки одведени и на информативни разговор. Хулигани су несметано наставили да прате финале, упућујући и даље увреде, несметано, граду и клубу који су их угостили.
Али ни то није помогло. Финална утакмица ВК "Шабац" - ВК "Црвена звезда", завршена је резултатом 10:9, слобода је однела победу протих фашизма, град против мафије. Није помогло ни сто криминалаца које је полиција увела без улазница, ни то што су фашистичке фаланге напале родитеље са малом децом на трибинама. Слобода долази. Нема назад.
ГрО Народне странке Шабац

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa