Инфо

6. октобар 2016.6. окт 2016.
УДРУЖЕЊЕ ХРАНИТЕЉА БЕОГРАД - ПОДРУЖНИЦА ШАБАЦ ОРГАНИЗОВАЛО ДРУЖЕЊЕ ПОВОДОМ ДЕЧЈЕ НЕДЕЉЕ

НАЈМЛАЂИМА НА ДАР

Новоосновано Удружење хранитеља Београд ““ подружница Шабац у сарадњи са Центром за социјални рад, Предшколском установом „Наше дете“, Хуманитарним удружењем „Ана“, а уз подршку града Шапца, прошлог четвртка на Градском тргу организовало је поводом Дечје недеље дружење са најмлађим Шапчанима.
- Решили смо да овај дан поделимо са децом, да им са овим скромним програмом улепшамо заједничке тренутке. Захваљујем се свима који су нам изашли у сусрет ““ рекла је Бранислава Матић, председница Удружења.
Наступ ученика Продуженог боравка ОШ „Ната Јеличић“ са учитељем Веском Исаиловићем, моторичка радионица за децу играонице „Искра“ са уметницама Јованом Станковић и Драганом Ђурђевић и радионице васпитачица ПУ „Наше дете“, праћене лепим временом, допринеле су свеопштем добром расположењу.
- Желим да се у име града захвалим хранитељима, хуманим људима, који обављају једну функцију без које заиста, не знамо у каквом би стању деца која су остала без родитељског старања била. Мени је изузетно драго што су они успели да се организују. Ово је већ нека друга-трећа акција коју они имају и град не може да остане са стране. Град мора да подржи, посебно оне ствари које оволико значе онима који су наша будућност, онима који су деца из хранитељских породица ““ изјавио је Божидар Катић, члан Градског већа.
Низом уметничких, музичких и сензомоторичких радионица, дружењем уз игру и песму дат је, по мишљењу организатора, скроман допринос обележавању овог, за децу, веома значајног догађаја.
О. Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa