Инфо

13. октобар 2016.13. окт 2016.
ДРУГО МЕСТО ЗА УЧЕНИКЕ ШАБАЧКЕ ГИМНАЗИЈЕ НА МЕЂУНАРОДНОМ ТАКМИЧЕЊУ

ПЛОД ЗАЈЕДНИЧКОГ РАДА

У Шабачку гимназију недавно је пристигла нова награда за коју су заслужни ћаци и волонтери АФС Србије укључени у пројекат „Интеркултура“. За видео клип о реализацији Дана интеркултурног дијалога у Шапцу, са освојених 1.300 гласова, заузели су друго место на такмичењу Европске федерације за интеркултурално учење.
У реализацији АФС викенда у Шапцу учествовали су Јована Пантелић, Ђурђа Грујичић, Наталија Топаловић, Кристина Станковић, Михаило Милошевић, ученици Шабачке гимназије, Лорензо Донатоне, ученик Шабачке гимназије на размени из Италије, Супасинее Ситтисхисонадеј, ученица Школе примењених уметности са Тајланда, Звездана Штимац, волонтер „Интеркултуре“ АФС Србије, Габриеле Диана, Италија, Парисхаyа Паттанасхукон, Тајланд, Родриго Бремм, Бразил, и Литфиyе Аyлин Озонур, Турска, који бораве у Суботици, Новом Саду, Кикинди и Врбасу.
Подршку су им пружили и чланови хост породица Вукашин Ђурић, ученик Медицинске школе „Др Андра Јовановић“, Марко и Милош Мозетић, студенти ФТН у Новом Саду и бивши ђаци Шабачке гимназије, Ивана Ђурић и Светислав Предић, професори ОШ „Лаза К. Лазаревић“, Светлана Вукашиновић Гуцонић, Зоран Протић и Горан Ђурић, проф. Шабачке гимназије и координатори из Шабачке гимназије Биљана Дробњак и Синиша Мозетић.
О. Г.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa