Инфо

9. март 2017.9. мар 2017.
ОЛОВКОМ ПРОТИВ  ВЛАСТИ
КОКТЕЛ ПОВОДОМ ПОЧЕТКА КАМПАЊЕ САШЕ ЈАНКОВИЋА У ШАПЦУ

ОЛОВКОМ ПРОТИВ ВЛАСТИ

У канцеларији председничког кандидата Саше Јанковића у Шапцу у Поп Лукиној 15 приређен је пријем поводом званичног почетка кампање доскорашњег заштитника грађана.
Коктелу су поред представника партија које подржавају Јанковићеву кандидатуру присуствовали и глумац Бранислав Трифуновић, новинар Срђан Шкоро, као и народни посланик Демократске странке Балша Божовић.
Шкоро, некадашњи уредник у Вечерњим новостима који је добио је отказ због јавно изказаног става о Александру Вучићу и са места шефа деска “пребачен” је у ревију “Зов”, рекао је да сви грађани треба да изађу на предстојеће изборе.
- Када ме питају људи зашто сам потписао Апел 100 увек одговарам да је јединствена прилика да се у Србији коначно обави попис нормалних и пристојних људи. Дубоко сам убеђен да су ти нормални и пристојни људи у великој већини у Србији. Морају да се пробуде и да изађу на изборе. После тога настаће нешто потпуно ново, а један потез оловком нас решава ове зле и опаке власти – рекао је Шкоро.
За Божовића нема дилеме – њихов кандидат ће сигурно у други круг.
- Ово што се дешава у Србији већ пет година прешло је сваку меру. Сматрамо да су Томислав Николић и Александар Вучић јако лоше водили Србију и ово је прилика да грађани Србије заиста изаберу човека коме верују. С друге стране, Јанковић је многе добре ствари урадио за ову земљу и био са грађанима и онда када је било добро и када је било тешко. Саша Јанковић сигурно улази у други круг и сигурно ће победити Вучића – поручио је Божовић.
Н. К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa