Инфо

9. март 2017.9. мар 2017.
УНИВЕРЗИТЕТ „ЗНАЊЕ“ ЗА СВЕ ЖЕЉНЕ ЗНАЊА

ЗАВРШИ И ЗАПОСЛИ СЕ

Највеће интересовање за Школу рачунара и Школу страних језика. Показало се да сви који заврше неку од ових едукација пронађу посао
Од оснивања 2000. године Универзитет „Знање“ бави се оспособљавањем кадрова у преко петсто садржајних програма и области. За све жељне знања избор је велики, од Школе страних језика, Школе рачунара до Школе лепоте у оквиру које се школују фризери, педикири, маникири.
- Поред тромесечних курсева оспособљавања за старије популације, имамо и шестомесечне и деветомесечне. Посебно бих истакао да имамо изванредну обуку за вођење књиговодства, односно пословних књига. То је значајно јер се малим улагањем може самостално запослити, односно водити књиге за мала и средња предузећа. Сви они који положе и добију сертификате за вођење књиговодства имају право потписивања завршног рачуна. Ту су и наши остали садржаји. Сви су сертификовани и важе како у земљи тако и у иностранству – рекао је Гојко Вешовић, директор програма Универзитета „Знање“.
Највеће интересовање влада за Школу рачунара и Школу страних језика у оквиру које се изучавају енгелски, немачки и италијански.
- Од ове године уводимо и за школску децу обуку за самостално учење и учење уз нашу помоћ страних језика. Сви програми су самофинансирајући, изузимајући тендере које смо радили за тржиште рада. Имамо изванредну обуку геронто домаћица које праксу врше у Геронтолошком центру Шабац. Показало се да сви који заврше неку од наших школа пронађу посао. То је и логично с обзиром да је у питању самофинансирање, па тако већ у старту знају шта хоће да раде. Нажалост, показало се да један велики број наших полазника оде у иностранство. Таква су времена – истакао је Вешовић.
Детаљнији подаци, као и списак садржаја Универзитета „Знање“, могу се погледати на интернет страници њњњ.оузнање.цом или њњњ.оузнање.рс. Заинтерсовани могу доћи и у просторије Универзитета „Знање“ на другом спрату Тржног центра „Кифла“.
- Ту смо већ седамнаесту годину. Радно време је од 9 до 13 часова, док се у поподневним часовима од 16 часова одржава настава. Наша врата за све су отворена – поручио је Вешовић.
О. Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa