Инфо

18. мај 2017.18. мај 2017.
ФОТО: СААФ

ФОТО: СААФ

“АЈКУЛЕ” У ЧЕТВРТФИНАЛУ ПЛЕЈ ОФА ТРЕЋЕ ЛИГЕ

НАПАД НА БЕДЕМ

Шабачки играчи америчког фудбала на гостовању у Смедереву тражиће место у полуфиналу плеј офа Треће лиге. Домаћи су фаворити, али “ајкуле” уверене да нису без шанси
У дуелу са земунским “пиратима” Шапчани су показали потенцијал који поседују, а сада ту одлучност, концентрацију и посвећеност треба показати против много јачег ривала. Само тако, “чивјаши” се имају чему надати у средњовековној престоници Србије. Смедеревци ће их дочекати на помоћном терену Градског стадиона, а пре свега жеља Шапчана је да у недељу сви буду спремни и да време буде онакво какво свако очекује и жели у мају.
-Још нисмо показали пун потенцијал и и те како има места за напредак. Тренирали смо интензивније него иначе. Они имају предност домаћег терена, терет фаворита, али жеља је једнако велика на обе стране. Идемо да се боримо – истиче тренер Дарко Штаблер.
У регуларном делу, Смедерво је било друго у “јужној групи” Треће лиге са 2 тријумфа и једним поразом, а Шапчани трећи у “северу” са два пораза и једном победом. Меч је на програму у недељу од 16 часова.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa