Инфо

8. јун 2017.8. јун 2017.
А САДА БАРАЖИ!

А САДА БАРАЖИ!

Овосезонско доигравање компликованије је него претходних година, компликованије и нешто дуже услед промена усвојених претходног лета. Најпре стартују чланови међуопштинског ранга
Прво коло баража су дуели у оквиру група Међуопштинске лиге. Другопласирани су јуче на свом терену дочекали трећепласиране. У МОЛ „Мачва“. У Богосавцу, „Слога“ је играла против “Горког“ из Глушаца. На мишарском стадиону, „Карађорђе“ је угостио „Војводу Степу“ (МОЛ „Поцерина“), а у Лешници снаге су одмерили „Видојевица“ и „Јединство“ (МЗ). Победници формирају мини лигу где се састају међусобно, на неутралним теренима. Термини за ове дуеле су 10, 14. и 17. јун. Ове сезоне, победник мини лиге избориће пласман у Окружну лигу, док другопласирана екипа има још једну прилику, 24. или 25. јуна против последње екипе Окружне лиге која је изборила опстанак (највероватније 12–пласираног тима).
Шампиони Општинских лига (ОФК „Шабац“, „Причиновић“, „Младост“ (Б), „Премијер“ (Б), „Рудар“ (Б) и „Селанац“) већ су у одговарајућим Међуопштинским лигама. Прилику да то учине има и већина другопласираних. „Сава“ (М) састаје се са Маовима, а победника ове утакмице очекује дуел против „Мровске“ или „Прова 2015“. Бољи из тог меча, на последњем кораку, мора савладати тим из МОЛ „Поцерина“. „Слобода“ (СЦ) игра против најслабије екипе МОЛ „Мачва“ која је изборила опстанак. Јадарску групу међуопштинске лиге попуниће победник утакмице другопласираног из ОЛ „Лозница“ и тима из МОЛ „Јадар“.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa