Инфо

6. јул 2017.6. јул 2017.
НОВИ ТРАНСФЕР МАРКА ЈАНЧИЋА

ИЗ СПС У СНС

Марко Јанчић нови је члан Српске напредне странке. Некадашњи шеф Кабинета градоначелника Небојше Зеленовића, а затим члан Социјалистичке партије Србије, свој рад ће наставити у СНС. Ово је објавио повереник СНС Александар Пајић на конференцији за медије одржаној у суботу.
Пајић је прочитао Јанчићево писмо упућено председнику Скупштине Немањи Пајићу у коме се наводи да овај прелазак за Јанчића представља још један вид подршке политици коју води СНС и њен председник Александар Вучић. Повереник СНС је том приликом изјавио да ова странка сада има број одборника „већи него икад“.
-Јанчић је желео да свој политички рад настави у нашим редовима, јер види да врло озбиљно приступамо свим пословима који су од значаја за град. Надамо се да ће овај број одборника у наредном периоду бити још већи и да ћемо, лагано али сигурно, преузети одговорност за вршење власти у граду Шапцу, рекао је Александар Пајић.
-Не постоји ниједан динар који би могао бити повезан са СНС, а да није био објављен на сајту Агенције за борбу против корупције. Они који су се бавили сабирањем и одузимањем нису баш добро сабрали, јер је било још грађана који су уплатили средства у буџет СНС како би финансирали претходну кампању. Позивам Немању Пајића и Небојшу Зеленовића да прикажу ко је финансирао кампање Вука Јеремића и Саше Јанковића у Шапцу, који су имали најскупље локале у граду, рекао је Бирманчевић.
М.М.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa