Инфо

15. април 2021.15. апр 2021.
"Глас Подриња"

"Глас Подриња"

Народно позориште у Београду и Шабачко позориште

Протокол о дугорочној сарадњи

Протоколом је предвиђено да потписници споразума прошире и унапреде уметничку сарадњу на основу заједничких интереса са дубоким уверењем да ће на тај начин бити омогућени најбољи могући услови за позоришну и уметничку сарадњу
Народно позориште у Београду у циљу развоја позоришног живота и позоришне уметности, не занемарујући значај традиционалне домаће културне баштине, потписало је Протокол о дугорочној сарадњи са Шабачким позориштем, театром са дугом и богатом традицијом.
Поменуте споразуме, управница Народног позоришта Ивана Вујић Коминац потписала је са в.д. директора Шабачког позоришта Владимиром Василићем.
Протоколом је предвиђено да потписници споразума прошире и унапреде уметничку сарадњу на основу заједничких интереса са дубоким уверењем да ће на тај начин бити омогућени најбољи могући услови за позоришну и уметничку сарадњу.
Учесници Протокола су сагласни да у оквиру својих могућности обезбеде реципрочна гостовања, да покушају да учествују у заједничким продукцијама представа, размени аутора, уметника и других стручњака, као и у свим другим облицима сарадње у позоришту који су од интереса за потписнике споразума.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa