Инфо

26. мај 2022.26. мај 2022.
С. Мештер (фото: РК Металопластика)

С. Мештер (фото: РК Металопластика)

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (М)

За победнички опроштај

Гостовање у Крагујевцу за крај сезоне. Борба за потврду трећег места. Три узастопне победе до сада. Раднички дужник ове сезоне
Друго место је остало недосањан сан и жал који ће остати из сезоне која пише своју последњу страницу предстојећег викенда. Надали су се Шапчани да би у Крагуневцу могао бити дерби за друго место, шта је било до њих у претходна три кола су учинили, међутим тријумф Партизана у Крагујевцу и убедљивија победа у Шапцу, него пораз у Београду одвели су њих на друго место.

Металопластика – Шамот 35:29 (21:10)
СХ Зорка. Гледалаца: 400. Судија: Алимпић и Црњански (оба Бачка Паланка). Седмерци: МП 6(6); Дубочица 3 (2). Искључења: МП 14; Дубочица 4 минута.
МП: Павковић (4 одбране), Ковачевић, Јевтић 1, Н. Миловановић, Ћосић, Срдановић 3, Мирковић 2, Ф. Миловановић 1, Аиди 5 (2), Иванић 3, Арсић (6 одбрана), Терзић 2, Брајовић 7 (4), Миленковић 5, Мештер 4, Дакић 2.
ШАМОТ: Прековић, Радисављевић, Илић 4, Вокши 1, Драгутиновић, Радосављевић, Живојиновић 5, Мрда 11 (2), Илић, Крејовић, Павловић 2, Ломић, Милинић 3, Аврамовић 3, Митровић.


Шамот је био добар спаринг ривал. Коначан резултат не делује убедљиво ни приближно колико податак да је требало пуних 16 минута гостима да постигну први гол, да је било 12:0 за Металопластику, те да су до краја неки нови играчи добили значајну минутажу. Раднички је после везаних неуспеха успео да победи Рудар из Костолца. Најбољи могући пласман за њих је треће место, док је Шапчанима довољан бод у последњем колу за позицију три.

-Наш циљ је да победимо и у последњем мечу, наш циљ је увек победа. Раднички је одлилан тим, квалитетан и желимо да се победом опростимо од плеј офа – истакао је капитен Дарко Арсић.
Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa