Инфо

19. март 2015.19. мар 2015.
ИН МЕМОРИАМ

ДУШАН ДУЛЕ БУГАРСКИ

1946 ““ 2015
Осврт на спортсмена без премца и пријатеља без граница тежак је поготову на спуштању животне и спортске завесе. Имао је две велике љубави, једну због које је изабрао усамљенички живот Менсуру Хаџиефендић из Сребренице и женски рукометни клуб Медицинар у којем је провео четврт века изнедривши уз плејаду играчица и репрезентативке Мају Недељковић, Ану Радовић, Сандру Фајфрић и репрезентативку Шведске Јасмину Ђапановић.
Рођен на Баиру био је пријатељ моје породице и човек ког сам безмерно волео. Био је и 19 година члан управе фудбалског клуба Раднички Зорка. Живот га одвео на стазе бескућника па је у мом стану живео 13 година а потом као члан породице завредео и испраћај достојан легенди. Умео је узвратити када је најтеже. Јасмини Ђапановић је по прелому ноге помогао тренинзима пет пута дневно да постане једна од бољих играча Шведске.
Умео је да одболује свачију бол а пријатеља волео до имагинације. Познавали смо се на начин како браћа крче живот. Радовао се победама Медицинара и Радничког и боловао поразе како је само он умео.
Вечна му слава и хвала.
Славко Ђапановић, магистар правн

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa