Инфо

26. март 2015.26. мар 2015.
КОШАРКА: ОКК ШАБАЦ ИМА НОВОГ ГЕНЕРАЛНОГ СЕКРЕТАРА

УЗДАЈУ СЕ У СВОЈЕ ИГРАЧЕ

Редовна Скупштина ОКК Шабац одржана је 20. марта. На дневном реду су се нашле три тачке: финансијско стање и пословање клуба, резултати у текућој сезони и избор новог генералног секретара, јер је претходни отишао у пензију. Ову функцију преузео је ранији спортски директор и тренер клуба, Срђан Ђурић, који је једногласно изабран.
Према његовим речима, финансијски део приказан је минималним минусом, али су зато такмичарским делом задовољни. Остварени су одређени успеси са кадетском екипом, док у пионирској и млађим категоријама имају кандидате за репрезентацију.
-Циљ нам је промоција млађих играча који би у будућности играли за сениорску екипу, чија би окосница били играчи поникли у млађим категоријама. Желим да оправдамо буџетска средства добијена од града и да клуб постане стабилан српсколигаш. Када стасају деца која су сада у млађим категоријама, моћи ћемо да „нападамо“ и виши ранг, каже Ђурић.
Сви играчи који тренутно играју у клубу су такође поникли из млађих селекција. Ђурић каже да је, поред промоције њихових играча, предност тога и што долази до уштеда на становању, храни и слично.
-Сезона још није готова, међутим можемо бити задовољни. Заузимамо четврто место на табели. Још три утакмице треба да одиграмо до краја и можда би могли да напредујемо до трећег места. Што би био изузетан успех за овако младу екипу, истиче Ђурић.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa