Инфо

16. април 2015.16. апр 2015.
ТЕКВОНДО: КЛУБ ЛЕТЊИКОВАЦ

МЕЉУ И КУЋИ И НА СТРАНИ

Борци теквондо клуба Летњиковац Елихир Гроуп су протеклог викенда наступали на два различита међународна турнира, Отвореном Првенству Молдавије (Г-1 класа) и Вршцу на Миленијум Опену (бодовном турниру у календару Тас).
Осмочлана екипа клуба која је наступила у Молдавији остварила је изузетан резултат остваривши укупно седам победа и три медаље - злато, сребро и бронзу. Злато је освојио кадет Марко Томић, сребро Милош Гладовић, бронзу Иван Карајловић (оба сениори).
Од троје представника клуба који су истога дана наступили у Вршцу сво троје су изборили злато. Мина Митровић је заблистала у конкуренцији пионирки, а у конкуренцији јуниора су доминирали Јован Боснић и Јана Богдановић која је проглашена и за најбољу јуниорку турнира.
- Дуг и непрекинут континуитет високих и врхунских резултата наших бораца на свим нивоима такмичења последица је наше изузетне спортске школе која у континуитету ради пуном снагом скоро три пуне деценије. И у бројним наступима у овој години није било првенства на којем смо учествовали а да на на њему нисмо демонстрирали врхунски квалитет, тако је било и овога викенда. Четитам свим представницима нашег куба на ова два турнира на изузетном резултату. Међутим, пред нама у овој години тек предстоје велика и важна такмичења због којих смо оволико и наступали. И сада се поново можемо похвалити највећим бројем државних репрезентативаца каже творац успеха тренер Горан Петровић.
Управо данас четворо представника клуба путује у Врњачку Бању на седмодневне завршне репрезентативне припреме пред полазак на званично Светско првенство које ће се ове године одржати у Налчику у Русији. Репрезентативни статус у Националном српском тиму су изборили Милош Гладовић, Драгана Гладовић, Иван Пурешевић и Иван Карајловић.
С.К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa