Инфо

16. април 2015.16. апр 2015.
ПРИПРЕМНА НАСТАВА „МАЛА МАТУРА“ КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА МЛАДЕ ГРАДА ШАПЦА И ДАЉЕ У ТОКУ

У СУСРЕТ ЗАВРШНОМ ИСПИТУ

После затишја током Ускршњег распуста у Канцеларији за младе града Шапца протеклог викенда поново је било радно. Осмаци, полазници бесплатне припремне наставе „Мала матура“, која је започела са радом 14. марта, вратили су се својим радним обавезама како би се на најбољи могући начин спремили за предстојећи завршни испит. Стручни сарадници који им помажу да се што боље припреме истичу да су до сада прешли трећину градива са децом, док су резултати њиховог рада већ увелико уочљиви. Како је за викенд који је пред нама најављен пробни тест матурског испита, предавачи су се потрудили да најважније задатке прођу са децом, одговоре им на њихове недоумице, и буду им на располагању до краја недеље и за додатна питања.
- Од укупно 107 пријављених полазника припремне наставе „Мала матура“ формиране су две групе, како би деца што боље могла да прате наставу. До сада смо као извођачи пројекта задовољни колико су они вредни и спремни да сваку суботу и недељу проведу радно, пре свега зато што ништа није морање, и што су свесни да смо ми сви овде како би они боље прошли на пријемном испиту и направили што бољи резултат. У разговору са децом, видим да им ово пуно значи и напомињем да ћемо на крају месеца направити и један родитељски састанак како бисмо известили родитеље како деца напредују појединачно и шта су наша очекивања. Сматрамо да је врло битно да и родитеље укључимо у њихов рад, пре свега да би подршку у раду пружили и код куће. Уколико има још деце којима ће наша припремна настава помоћи, могу да нам се јаве па да покушамо да их накнадно укључимо у рад - изјавила је Наила Мехмедовић, директорка Канцеларије за младе.
Из Канцеларије за младе напомињу да ће до краја месеца и сами предавачи направити мини тест како би се имао тачан увид у напредак деце.
О. Г.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa