Инфо

23. април 2015.23. апр 2015.
КАРАТЕ: КЛУБ ШАБАЦ

АНЂЕЛИ СРЕБРО

У Летонијје одржан Европски Шотокан шампионат 15 Кохаи куп у конкуренцији 26 земаља и 1.100 такмичара. Репрезентација Србије имала је 25 такмичара и пет из клуба Шабац. Сребрну медаљу је изборила Анђела Срдановић после три победе али долази само до другог места иако је било наговештаја и за сам врх.
У борбама екипно кадеткиње Тијана Шајиновићи Анђела Срдановић као и Игњат Веселиновић у катама освајају бронзе, јуниорка Теодора Митрић после одличних наступа губи у елиминацијама док по речима представника клуба тренер Дејан Дашић је драстично оштећен пошто је судијски лоби подржао своје колеге које су се уједно и такмичиле и подржале их да освоје прва места док је у борбама у апсолутној категорији ветерана после вођства 1:0 за представника Литваније код поентирајуће технике коју је направио судије преглашавањем дају поен Литванцу тако да Дашићу ускраћујумнедаљу.
Ипак овај биланс од сребра и три бронзе потврдио је да се у клубу ради врхунски апелујући на помоћ града коју би оправдали на великим такмичењима.
Укупно Србија је освојила четири сребра и осам бронзи.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa