Инфо

14. мај 2015.14. мај 2015.
ТЕКВОНДО КЛУБ ШАБАЦ

ПЕТ ЗЛАТА ИЗ Европе

Протеклог викенда, такмичари теквондо клуба „Шабац“, кадети Марко Марковић и Матеја Вучинић и пионир Урош Белановић су наступили на два међународна турнира у Словенији и Италији где су укупно освојили пет златних медаља.
Првог дана у суботу је у Марибору одржан „8. БИГ ФОЏ КУП“ на којем су Марко и Матеја узели злата, док је Урош остао без медаље јер је у првом колу, тесно на златни бод, изгубио меч од хрватског такмичара. Марку Марковићу је од стране организатора додељен и пехар за најбољег фер плеј такмичара.
Сутрадан у недељу су наступили у Трсту на „ТРОФЕО ЦИТТА ДИ ТРИЕСТЕ“ и сви тројица су освојили по златну медаљу.
- Наши кадети Марко Марковић и Матеја Вучинић су репрезентативци Србије који ће ићи на Европско кадетско првенство које ће бити одржано у Стразбуру у Француској ове године, почетком јула месеца. Ова два такмичења су наставак њиховог програма припрема у чијем склопу их за две недеље очекује и веома јак Г1 турнир „Аустрија Опен“ у Инзбруку. Протеклог викенда Марко и Матеја су у Марибору и Трсту заиста доминирали и надамо се да ће наставити са добрим резултатима - рекао нам је Јован Дедић тренер теквондо клуба “Шабац“.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa