Инфо

14. мај 2015.14. мај 2015.
КАРАТЕ: КЛУБ ШАБАЦ

ПРЕГРШТ МЕДАЉА

На Првенству ШКСС у Београду у хали на Бањици уз учешће 1.050 такмичара из 73 клуба КК Шабац је наступио са девет бораца и освојио по две златне, сребрне и исти број бронзаних медаља. Првенство је одржано у свим узрасним категоријама од најмлађих до сениора.
Злато је припало Душану Јањићу у катама а сребро у борбама у узрасту полетарци, у катама Игњату Веселиновићу у катама међу кадетима друго злато за Шапчане.
Сребро је освојила женска нада Ана Бојић у катама а бронзе Тијана Шајиновић кадеткиња у катама и Стефан Јањић петлићи у катама.
За само 0,1 поен измакла је медаља Теодори Митрић а четврто место је припало и Жељку Митровићу, пета је била Ана Пајић а шеста Ивана Рајић.
Задовољни смо успехом наших такмичара пошто је ово било до сада најјаче такмичење у задњих пет година, а промакле су нам још две медаље нашим пропустима попут концентрације и спортске среће. До летње паузе следе још два турнира и редовно полагање у клубу за карате звања. Припреме настављамо у августу за Светски шампионат и Светски Кохаи куп који се одржава у септембру у нашој земљи у Суботици, задовољан је тренер Дејан Дашић.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa