Инфо

28. мај 2015.28. мај 2015.
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ НОВЕ СРБИЈЕ

ЗАУСТАВИМО ЛУДИЛО

Остала је још само једна недеља до избора за Савет МЗ Мајур. Општи “притисак“ на становнике нашег приградског насеља се наставља и повећава. Обе власти, и локална и републичка, изводе, свакодневно и без престанка радове. Обећава се све, и могуће и немогуће. Нуде се пројекти центра, који су пресликани, бог те пита одакле са “нета“, прегледају се и свињско месо и становници џабе, нуди се статус општине. Ми у Новој Србији морамо да се запитамо, одакле су сви ови генијални људи дошли баш сада у Мајур, и где су били, са својим генијалним идејама, све ове године. Како се не сетише те општине претходних година, јер није Шабац јуче постао град? Како се не сетише свих тих канала пре него што нас је воде „однела“ прошле године? Па ни тада. Како се не сетише тог пружног прелаза, бар пре четири године, или барем пре три?
А одговоре знамо. Нити их је интересовао, нит“™ их интересује, нит“™ ће их интересовати како Мајур изгледа и живи, чим се, за неких седам дана све заврши.
Хоћемо ли им то дозволити? Поново?
Или ћемо овај пут, као оне 2001. када су кандидати које је подржала Нова Србија прегазили „највеће“ странке са нулом, да покажемо, „великим“ странкама да у Мајуру имена кандидата важе и вреде више од шарених лажа и сакривања иза страначких лидера. И да зауставимо лудило. А можемо то.
И да се сетимо, КАКО ГЛАСАШ, ТАКО ЖИВИШ !!!
Градски одбор НС Шабац Божидар Ка

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa