Инфо

11. јун 2015.11. јун 2015.
ШАБАЦ ПОНОВО ИМА БАЗЕН

РЕПРЕЗЕНТАТИВЦИ ПРВИ ЗАПЛИВАЛИ

Реконструисани базен у Шапцу отворен је пријатељском ватерполо утакмицом Србије и Русије. Детаљан извештај моћи ћете да прочитате у следећем броју “Гласа Подриња“.
Непосредно пред отварање базен су још једном посетили представници Ватерполо савеза Србије. Зоран Аврамовић, извршни директор ВСС, који је четврти пут посетио објекат, од почетка његове градње, био је веома задовољан оним што види.
-Мислим да је базен веома функционалан, лепо осмишљен и направљен и да ће Шапчани уживати док га буду користили. ВСС је учинио све да ватерполо изађе из Београда, да и други градови, који имају услове, буду домаћини великих, озбиљних утакмица. Светска лига у ватерполу играла се у Нишу, Крагујевцу и Крушевцу. Очекујемо да се и у Шапцу одигра нека таква утакмица. Меч са Русима је припремни за завршну фазу Светске лиге, чији победник ће се пласирати директно на Олимпијске игре у Рио. Према томе, за нас је и овај сусрет веома значајан, без обзира на пријатељски карактер, рекао је Аврамовић.
Градоначелник Шапца, Небојша Зеленовић истакао је да сада сви могу да се увере да је могуће у Србији неки инфраструктурни пројекат урадити у року. Према његовим речима цене улазница за базен ће бити најприступачније могуће, поготову за најмлађе.
Одмах након уклањања монтажних трибина, које су постављене за потребе утакмице, базен ће бити на располагању грађанима Шапца.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa