Инфо

9. јул 2015.9. јул 2015.
РЕКОНСТРУИСАНО КОШАРКАШКО ИГРАЛИШТЕ КОД ШАБАЧКОГ БАЗЕНА

ТЕРЕН ЗА БУДУЋЕ ШАМПИОНЕ

Компанија „Фриком“, у сарадњи са Јавним предузећем за управљање грађевинским земљиштем, реконструисала кошаркашки терен у непосредној близини новоотвореног Градског базена
На месту где су многи Шапчани први пут убацили лопту кроз обруч стасаваће нове наде наше кошарке. Компанија „Фриком“ обезбедила је нове кошаркашке табле, обруче за кошеве, боју за фарбање постојећих конструкција и обележавање линија на игралишту. Ова донација спроводи се у оквиру обележавања 40 година рада „Фрикома“.
- Овај пројекат је покренут у сарадњи са Кошаркашким савезом Србије и Министарством спорта, а подржан је од стране прослављеног кошаркаша Милоша Теодосића. Компанија „Фриком“ се укључила у реконструкцију и сређивање 40 кошаркашких терена на територији целе земље. Међу њима је и терен поред базена у Шапцу. Чули смо од представника града да је у плану и реконструкција Кош клуба у центру града, те ћемо, уколико буде било услова, помоћи у реконструкцији и овог терена, навео је Милан Савић, регионални супервизор из компаније „Фриком“.
Јавно предузеће за управљање грађевинским земљиштем је асфалтирало терен, за шта је издвојено око милион динара. Представници града су задовољни јер је Шабац добио још једно место на ком ће млади имати прилику да се здраво развијају.
- Реконструисан је терен на месту где смо ми као деца играли баскет, фудбал, рукомет или тенис. Ова уређена површина уз Градски базен је идеално место за терен. Жеља нам је да све лепе ствари, које су раније постојале, вратимо на употребу грађанима, а нарочито деци. У Шапцу су добродошле све фирме, као „Фриком“, које су спремне да улажу у младе и децу, рекао је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић.
Највећу корист од реконструисаног игралишта имаће млади кошаркаши. Неки од њих, попут Немање Марковића и Вељка Неговановића из ОКК „Шабац“, свакодневно долазе на нови терен. Њих двојица кажу да је добро што су добили још једно игралиште, а попут правих професионалаца, похваљују „мекане обруче“ и добру конструкцију.
М.С.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa