Инфо

23. јул 2015.23. јул 2015.
КАНЕЛАРИЈА ЗА МЛАДЕ ГРАДА ШАПЦА НАСТАВЉА СА РЕАЛИЗАЦИЈОМ ПРОЈЕКТА

УНАПРЕЂЕЊЕ ПОЛОЖАЈА МЛАДИХ

Другу годину за редом Канцеларија за младе града Шапца реализује пројекат „Унапређење младих на селу“ чији је циљ да се младима са сеоског подручја пружи могћност самосталног организовања културних и спортских догађаја ради побољшања квалитета њиховог слободног времена. Захваљујући идејном творцу пројекта „Унапређење младих на селу“, најмлађем одборнику Скупштине града Шапца Милутину Станковићу, његовим пријатељима са села и уз свесрдну подршку директорке Канцеларије за младе града Шапца Наиле Мехмедовић, током јула у Дреновцу и Мачванском Причиновићу одржани су спортски турнири.
- Имамо неке најаве да ће се млади јавити и из Предворице и Горње Врањске како би и тамо организовали турнире. Овом приликом позивам све младе на нивоу града Шапца, како са села, тако и са територије града, да се јаве како би заједно организовали неке догађаје преко којих ће бити побољшан живот сви њих. Канцеларија за младе пружа сву логистичку подршку у виду награда, пехара, лопти, озвучења и свега оног што је неопходно како би се одржао један турнир - изјавио је Милутин Станковић на конференцији за новинаре прошле среде, 22. јула, у просторијама Канцеларије за младе града Шапца.
Одзивом публике, као и учешћем тринаест екипа из Мачванског Причиновића, Дреновца, Клења, Шапца, Мајура, Табановића и Шеварица, био је задовољан и организатор турнира Ђорђе Кнежевић.
- За прву годину презадовољан сам. Квалитет турнира није био лош. Победила је домаћа екипа из Мачванског Причиновића. Све је прошло без иједног инцидента. Волео бих да нам се следеће године придружи што више екипа. Захвалио бих се Канцеларији за младе града Шапца на спонзорству и помоћи јер без њих не би могли ништа да остваримо, као и Месној заједници Мачвански Причиновић и спонзорима „Иноксу“ и „Цевтексу“- додао је Кнежевић.
О. Г.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa