Инфо

30. јул 2015.30. јул 2015.
РАЗГОВОР СА ПРИВРЕДНИЦИМА

ПосвеЋеност послу

Породичне фирме са дугом традицијом стуб су друштва и привреде, истакао је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић приликом посете фирми „Цомеџ“, у оквиру редовних разговора са успешним привредницима. „Цомеџ“ послује у Шапцу од 1990. године и производи штампане флексибилне материјале за паковање прехрамбених и хемијских производа. У разговору са власницима фирме, градоначелник је нагласио да Шабац може да се поноси што на његовој територији послује једна тако велика и успешна фирма.
- Радује ме што једна овако велика фирма жели да се и даље шири, развија и упошљава нове људе. Обавеза Града у том случају је да учини све што може да помогне да до отварања нових радних места и дође. Увек смо расположени за разговоре са предузетницима и спремни да чујемо њихове сугестије, идеје и утврдимо важне теме на којима можемо да радимо заједно, поручио је градоначелник Зеленовић.
Живорад Арсеновић, генерални директор „Цомеџ“, истиче да је фирма током 25 година постојања имала континурани раст и развој технологије, капитала и тржишног удела. Он је рекао да је стална тежња ка напретку један од главних услова за опстанак фирме.
- Производимо амбалажу за прехрану, хигијену и хемију. У Шапцу имамо неколико купаца, док већи део своје производње пласирано ван града. За сада запошљамо близу 90 радника, са тенденцијом отварања радних места. Укупан приход који оставарујемо је од 10 до 12 милиона евра, а од тога је извоз 30 одсто. У плану нам је проширење и улагање у нове инвестиције, казао је Арсеновић.
Представници фирме „Цомеџ“ похвалили су добру сарадњу са Градском управом града Шапца и истакли да ће у наредном периоду сарадња бити на још вишем нивоу.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa