Инфо

6. август 2015.6. авг 2015.
ОДРЖАН 13. ШЛФ

ФЕСТИВАЛ ДОБРИХ ВИБРАЦИЈА

Концертом Партибрејкерса прошлог четвртка, у тврђави почео је 13. Шабачки летњи фестивал. Публици су се представили и демо бендови Поњер радгерс и Сцордисци, а прво фестивалско вече завршено је наступом групе Е Плаy. У петак вече, после демо бендова СПРЖ (Шабац) и Плутоние (Београд), на бини су Лет 3, алтернативни рок састав из Хрватске, и Дјечаци, реп група из Сплита.
После демо бендова Цонвоy (Шабац) и Јохннy Алмост (Нови Сад), пред шабачком публиком су у суботу вече наступали Јура Стублић & Филм и београдска ноисе-поп група Артан Лили.
Последње фестивалске вечери, наступили су демо бендови Царпал Туннел (Шабац) и Гига Гроовy Гоинг Гроуп (Београд), а затим су пред шабачку публику изашли Канда, Коџа и Небојша. Шабачки летњи фестивал завршен је концертом београдске хип-хоп групе Бад Цопy.
ШЛФ је један од највећих фестивала у западној Србији и годишње окупи око 30.000 посетилаца. Овогодишња организација поверена је младима, уз покровитељство Града Шапца. Од оснивања 2003. године, организовано је око 250 концерата најпознатијих, као и актуелних младих бендова са простора бивше СФРЈ. Шабачки летњи фестивал негује добар музички укус и окупља бендове са простора бивше Југославије већ 13 година, а један од циљева Фестивала је промоција демо бендова, по чему се ШЛФ издваја од осталих фестивала.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa