Инфо

13. август 2015.13. авг 2015.
ОСМА САВСКА РЕГАТА

ЗАПЛОВИТЕ НИЗ САВУ

Осма савска регата “Завеслај више“ одржаће се од 20. до 23. августа. Организатор је Поречки одред извиђача “Савски чивијаши“, а покровитељи су град Шабац и општина Владимирци.
Грађани се још од јуче на Старом граду могу распитати о свему што их интересује, а такође ће бити постављен и штанд испред Робне куће.
Почетак манифестације је у петак у 19 часова на Старом граду и тада ће се одржати извиђачко такмичење. По завршетку овог надметања, своје вештине ће опробати кувари рибље чорбе. Пријављивање за учешће у такмичењу за најбољу рибљу чорбу завршава се тог дана у 12 часова.
Старт регате је у суботу у 13 часова на Старом граду. Пријаве ће се примати све до сат времена пре поласка. Циљ је и ове године у Прову. Планирано је да пут дуг 24 километра буде готов око 18 часова.
Пре поласка Шапчани ће обавити братимљење са вардарском регатом “Гемиџи“ из Велеса. Поред гостију из Македоније, очекују се и регате из Босне и Херцеговине, Словеније, Црне Горе, као и из целе Србије. Укупно би Савом требало да крене више од 100 пловила.
Општина Владимирци учеснике регате дочекаће организованим ручком и пригодним програмом. Крај овогодишњег “Завеслаја више“ је у Прову у недељу у 10 часова ујутру.
Организатори манифестације Вас позивају да будете њихови гости.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa