Инфо

13. август 2015.13. авг 2015.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: ПОБОЉШАЊЕ СТРУЈНЕ МРЕЖЕ

ХВАЛА ВПП “САВА“


У општини Владимирци уз водоснабдевање и путеве и струја је дошла на ред и то уз помоћ колектива од слуха, каже Раде Ковачевић помоћник председника општине.
- Уз помоћ Водопривредног предузећа “Сава“ и Драгана Топаловића решили смо питање трафоа у делу код Милове кафане, а средства од 520.000 динара као помоћ дало је ВПП “Сава“ и на томе им велико хвала. Овај део Прова је кубурио са квалитетом струје што је сада решено. То наравно није све, радићемо и на путној мрежи али и на копању бунара додаје Ковачевић.
- Три бунара са техничком водом су урађена, односно скоро комплетирана па ће крај без воде имати напокон капи које живот значе. Наравно путеви ће бити приоритет као и вода, али то чека опсежнија и средства и рад да се превазиђе проблем, каже помоћник председника општине.
Помоћник председника општине подсећа и на обећања која се 27. августа претачу у дело.
- Обећано испуњавамо. Од 19 сати најмлађи основци на базен долазе по ранчиће и све што је потребно за почетак школовања, а што им је општина обезбедила, а потом од 22 сата следе предгрупе и Амадеус бенд који ће надамо се разгалити оне који дођу то вече и уживају у својеврсном крају одмора и летње сезоне те најаву школске године, задовољно позива Ковачевић.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa