Инфо

13. август 2015.13. авг 2015.
САОПШТЕЊЕ СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКЕ ПАРТИЈЕ СРБИЈЕ ШАБАЦ

СПРОВОДИМО СОЦИЈАЛНО ОДГОВОРНУ ПОЛИТИКУ

Градски одбор Социјалдемократске партије Србије жели да упозна јавност са новом локацијом на којој се налазе страначке просторије (Цветни трг бр.1 први спрат) као и са актуелностима у раду ГО Шабац. Част ми је да Вас обавестим да је СДП Србије постала цењена и респектована политичка странка, довољно снажна да одговори на постављене циљеве, изазове и програмске задатке.
Спроводећи социјално одговорну политику ГО Шабац успео је да оснажи своје редове довођењем нових чланова са свежим и практичним идејама и да изгради завидну мрежу месних одбора. У 2015. години наставили смо са континуираним радом како на јачању језгра ГО, тако и на ширењу и развијању мреже МО како би на предстојећим изборима постигли значајан резултат, на основу кога ћемо и на локалној политичкој сцени постати незаобилазан политички фактор и гарант за спровођење социјално одговорне политике.
Напомињем, да је у последњих годину дана формирано тридесетак месних одбора, да је значајно ојачан и сам ГО. Да смо низом манифестација подсетили наше суграђане на важност социјалне правде, на проблеме сиромаштва, искључености и незапослености. Указали смо и на тежак положај жена, пригодним обележавањем Осмог марта.
Поред функционалног ГО Шабац, посебно морам да поменем и Форум жена који је под руководством Гордане Вићентић постао окосница креативног рада ГО. У оквиру истог организован је бесплатан аеробик за жене у сали МЗ „Жика Поповић“.
У наредном периоду велику пажњу ћемо посветити младима кроз развој Форума младих.
Такође у најави је и формирање Регионалног одбора СДП Србије са сврхом јачања градских и општинских одбора како би спремно дочекали предстојеће локалне изборе.
Градски одбор СДП Србије ““ Шабац, Б

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa