Инфо

13. август 2015.13. авг 2015.
КОЦЕЉЕВА

ОДРЖАНА СКУПШТИНА ФК “РАДНИЧКИ“


Годишњу скупштину најстаријег спортског клуба на територији коцељевачке општине отворио је досадашњи председник скупштине др Војислав Павловић који је након утврђивања кворума поднео оставку на ову функцију због, како је рекао, презаузетости.
Скупштинском седницом наставио је да председава Мирослав Станић коме су чланови указали поверење и изабрали га за новог председника скупштине клуба.
Чланови скупштине “Радничког“ констатовали су оставку Драгана Ђермановића, досадашњег директора клуба.
Новоизабрани председник скупштине предложио је присутнима да укажу још једном поверење досадашњем председнику ФК “Раднички“ Јовану Лазаревићу или да скупштина буде изборна. Лазаревић је након дискусије добио поверење да настави да води клуб а за најближе сараднике изабрао је Рада Мандића, Слађана Живановића, Верана Антића, Горана Антића, Зорана Мићића, Миливоја Почучу, Небојшу Живановића, Славишу Делића и Бобана Јовановића.
““Прихватио сам ову функцију из велике љубави према клубу и радио сам ово чиста образа и душе али се одједном појавила велика мржња. Нисмо успели према Округу и то је моја кривица а део одговорности је и у младим момцима са стране, који су велики новац тражили а нису се одужили према клубу- рекао је Лазаревић.
На седници је истакнуто да је фудбалском клубу неопходно јединство да би наставио даље са јасном визијом уз ангажовање сопствених снага.
Скупштини клуба присуствовали су заменик председника општине Коцељева Славица Ранковић, председник Фудбалског савеза Шапца Драган Антонић као и потпредседник овог савеза Љубинко Ђурић. Обраћајући се присутним члановима скупштине председник савеза је обећао помоћ коцељевачком клубу и истакао да “Раднички“ никада није тражио нешто непоштено од Савеза већ искључиво поштено такмичење.
В. Бошковић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa